Home / RANDOM / PERSONAL / 10 RANDOM QUESTIONS TAG / 10 Random Questions Tag! # 2

10 Random Questions Tag! # 2

10 Random Questions Tag! # 2

10 Random Questions Tag # 2
10 Random Questions Tag # 2

Holla People!

I am back with my 10 Random Questions Tag with the answers. Like the last time, if you’re reading this post, you’re automatically tagged by me and you will have to answer them too. If you skip few questions but try to answer as many as you can. You can share it on your blog  or with your friends too. Lets get started. 

1. Who are you?

Ans: Human/Girl. Silly!

2.What is your favorite movie soundtrack?

Ans: Keeps changing very frequently. As of now, I can’t stop listening to Baby Doll.

3.Who has the best sense of humor?

Ans: My brother. He can make anyone laugh.

4.What are your bad habits?

Ans: I hate HATE waking up early in the morning.

5. How many slices of pizza do you usually eat?

Ans: 3 or 4 at max!

6.What do you think is most difficult sport?

Ans. Wrestling? It is also super annoying.

7. What is the most serious problem in the world?

Ans. AIDS? Lol, just kidding. I think recession.

8.If you were a scientist, what would you invent?

Ans. A time machine! 😀

9. What is the best thing about being your age?

Ans. Nothing! Infact, these days I feel like lie-ing about my age. Is it a bad thing?

10. What is the most money you have ever held in your hand?

Ans. I don’t carry a lot of cash on me. I am the plastic money kind of girl. Cards everywhere, well almost everywhere.

Thank you reading my stupid answers with patience! 🙂

Make sure you answer the above question before you leave. :) If you decide to post it on your blog, do leave a link below so I can come over and read. :P

Love, 

Hina 

Youtube – Facebook – Twitter – Instagram – Google+

About Hina

Check Also

Rendezvous with the Calendar Girls and Madhur Bandharkar at Tresmode Launch!

Event: Rendezvous with the Calendar Girls and Madhur Bandharkar at Tresmode Launch!

Rendezvous with the Calendar Girls and Madhur Bandharkar at Tresmode Launch! Hey Everyone! I was …

3 comments

  1. Wow,great post.Really I like it.Thanks.
    girls clothing

  2. I too get these kind of questions in my message box often, but I must add that the selection of your question was beautiful.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML in 10 Simple Steps or Less