Home / RANDOM / PERSONAL / 10 RANDOM QUESTIONS TAG / 10 Random Questions Tag! #1

10 Random Questions Tag! #1

10 Random Questions Tag! #1

10 Random Questions Tag! #1
10 Random Questions Tag! #1

Hey Everyone,

So recently, I started using this cool application on my new phone (just bragging) and instantly fell in love with it. It is called as Ask.fm and I am sure most of you must be already there but for those you aren’t using this app, I thought of making this little space as an app for us! 

I am going to post my weekly question (10 of them) here with the answers. If you’re reading this post, you’re automatically tagged by me and you will have to answer them too. If you skip few questions but try to answer as many as you can. You can share it on your blog  or with your friends too. I believe it is a great way to get to know each other. What say? Lets begin!

1. What is your lucky number?

Ans. Five! I just like this number.

2.How many times do you look at yourself in the mirror?

Ans. 10 or maybe more (if checking on phone’s screen counts). What else do you expect from a beauty blogger?

3. Till what age would you like to live and why?

Ans. 70 maybe. I wouldn’t want to be old and dependent.. EVER!!

4. What are the three things that you cannot live without?

Ans. Oxygen, water and food. Basic needs, duh!

5. Have you ever got into trouble with the police?

Ans. Nope, never. I am a good girl. 😉

6. What song is stuck in your head?

Ans. A thousand years – Breaking Dawn. Most romantic song ever!!

7. What was the last thing you bought?

Ans. Hot pink cover for my phone.

8. What color socks are you wearing right now?

Ans. Blue in right and grey in left. (I was at home when I answered this question. I don’t wear different colored socks to work)

9. Do you believe in happy ending?

Ans. Yes, I do. I am an optimistic. 🙂

10. When you were little, what did you want to be when you grew up?

Ans. I know it sounds weird but I always wanted to be an IPS officer. 🙂

Wait! Don’t click on that close button yet. Make sure you answer the above question before you leave. 🙂 If you decide to post it on yor blog, do leave a link below so I can come over and read. 😛

About Hina

Check Also

Rendezvous with the Calendar Girls and Madhur Bandharkar at Tresmode Launch!

Event: Rendezvous with the Calendar Girls and Madhur Bandharkar at Tresmode Launch!

Rendezvous with the Calendar Girls and Madhur Bandharkar at Tresmode Launch! Hey Everyone! I was …

5 comments

  1. Hey Hina, glad that you started this Tag series 🙂
    I have answered these questions on my blog, http://www.plumsandbeauty.com/2014/04/fun-thursdays-tag-1.html

  2. Loved reading your answers, Heena. ‘A Thousand Years’ is definitely the song that you get addicted to. I so wanna do this tag on blog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML in 10 Simple Steps or Less